Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98
Issue Date | Title | Author(s) |
2011-10-20 | Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберігання | Одарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Звягінцева, Г. Л. |
2011-10-20 | Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазми | Одарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О. |
2011-10-20 | Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування | Одарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О. |
2011-10-20 | Використання нових методів оцінки якості овочевої сировини | Одарченко, Д. Ф.; Діденко, О. В.; Сюсель, О. О. |
2011-10-20 | Підвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеру | Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Мовчан, А. О. |
2011-10-20 | Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини | Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Сподар, К. В. |
2011-10-20 | Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування | Одарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л. |
2011-10-20 | Комплексообразующие свойства пектинов в проблеме улучшения состояния здоровья населения | Мирончик, А. Ф.; Липская, Д. А. |
2011-10-20 | Якість та екологічна безпека кави, що реалізується на ринку України | Булейко, А. А.; Дудар, М. В. |
2011-10-20 | Перспективи удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів за рахунок обробки їх фізичними методами | Бородай, А. Б. |
2011-10-20 | Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якості | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М. |
2011-10-20 | Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України | Шевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В. |
2011-10-20 | Експертиза якості текстильних ниток, які реалізуються на споживчому ринку Харкова | Сорокіна, С. В.; Шубіна, Л. Ю.; Афанасьєва, В. А. |
2011-10-20 | Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовах | Пенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Колесник, В. В. |
2011-10-20 | Актуальні проблеми та перспективи запровадження рамкових стандартів безпеки та полегшення світової торгівлі в Україні | Непочатих, Т. А.; Янушкевич, Д. А. |
2011-10-20 | Митні бар’єри ввезенню в Україну небезпечної тваринної продукції | Лихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В. |
2011-10-20 | Роль товарних експертиз для споживачів кондитерських виробів | Дюкарева, Г. І.; Павлишин, М. Л. |
2011-10-20 | Usage of the vitamin-iodine complex for forming the quality of marshmallow mass | Dyukareva, G.; Biletska, J. |
2011-10-20 | Експертиза якості напівфабрикату кісткового харчового | Головко, М. П.; Колесник, Т. Л. |
2011-10-20 | Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробів | Головко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98