Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : [98] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Звягінцева, Г. Л.
2011-10-20Заморожений тістовий напівфабрикат з додаванням овочевої плазмиОдарченко, А. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-10-20Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О.
2011-10-20Використання нових методів оцінки якості овочевої сировиниОдарченко, Д. Ф.; Діденко, О. В.; Сюсель, О. О.
2011-10-20Підвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеруОдарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Мовчан, А. О.
2011-10-20Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Сподар, К. В.
2011-10-20Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожуванняОдарченко, А. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є. Л.
2011-10-20Комплексообразующие свойства пектинов в проблеме улучшения состояния здоровья населенияМирончик, А. Ф.; Липская, Д. А.
2011-10-20Якість та екологічна безпека кави, що реалізується на ринку УкраїниБулейко, А. А.; Дудар, М. В.
2011-10-20Перспективи удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів за рахунок обробки їх фізичними методамиБородай, А. Б.
2011-10-20Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якостіМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.
2011-10-20Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон УкраїниШевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В.
2011-10-20Експертиза якості текстильних ниток, які реалізуються на споживчому ринку ХарковаСорокіна, С. В.; Шубіна, Л. Ю.; Афанасьєва, В. А.
2011-10-20Особливості зберігання ювелірних товарів у сучасних умовахПенкіна, Н. М.; Юрченко, М. А.; Колесник, В. В.
2011-10-20Актуальні проблеми та перспективи запровадження рамкових стандартів безпеки та полегшення світової торгівлі в УкраїніНепочатих, Т. А.; Янушкевич, Д. А.
2011-10-20Митні бар’єри ввезенню в Україну небезпечної тваринної продукціїЛихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.
2011-10-20Роль товарних експертиз для споживачів кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Павлишин, М. Л.
2011-10-20Usage of the vitamin-iodine complex for forming the quality of marshmallow massDyukareva, G.; Biletska, J.
2011-10-20Експертиза якості напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.
2011-10-20Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробівГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 98