Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24666
Title: Підвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеру
Authors: Одарченко, Д. М.
Піддубний, В. В.
Мовчан, А. О.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Мовчан А. О. Підвищення якості напівфабрикату з гливи звичайної за допомогою використання крохмального клейстеру. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 108-109
Series/Report no.: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24666
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-108-109.pdf154.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.