Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24644
Title: Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України
Authors: Шевченко, О. Є.
Сорокіна, С. В.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шевченко О. Є., Сорокіна С. В. Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 95-96
Series/Report no.: Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24644
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-95-96.pdf168.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.