Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24644
Title: | Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України |
Authors: | Шевченко, О. Є. Сорокіна, С. В. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Шевченко О. Є., Сорокіна С. В. Основні етапи проведення сертифікації халви, що перетинає митний кордон України. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 95-96 |
Series/Report no.: | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24644 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-95-96.pdf | 168.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.