Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670
Title: Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування
Authors: Одарченко, М. С.
Сесь, А. М.
Шкода, О. О.
Максимова, А. О.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко М. С., Сесь А. М., Шкода О. О., Максимова А. О. Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 112-113
Series/Report no.: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24670
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-112-113.pdf210.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.