Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24686
Title: Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення
Authors: Бреславець, Т. В.
Юрченко, С. Л.
Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Бреславець Т. В., Юрченко С. Л., Колеснікова М. Б. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 127-128
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24686
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-127-128.pdf161.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.