Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24689
Title: Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці
Authors: Бурбак, А. М.
Дубова, Г. Є.
Апанасенко, Л. .М.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Бурбак А. М., Дубова Г. Є., Апанасенко Л. М. Використання вітаміну D в продуктах з м'яса птиці. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 129-130
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24689
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-129-130.pdf161.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.