Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24684
Title: Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси
Authors: Артеменко, В. С.
Горбань, В. Г.
Горбань, О. В.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 125-126
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24684
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-125-126.pdf163.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.