Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Title: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста |
Authors: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Чернова, Л. О. Цибань, Л. С. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152 |
Series/Report no.: | Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-151-152.pdf | 160.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.