Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Title: Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста
Authors: Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Чернова, Л. О.
Цибань, Л. С.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О., Цибань Л. С. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів з бісквітного, пряничного та пісочного тіста. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 151-152
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24821
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-151-152.pdf160.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.