Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 46.
назад
1
2
3
4
...
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Стратегія формування інноваційних послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Калєнік, К. В.
;
Александрова, Вікторія Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі готельно-ресторанної та митної справи
2022
Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю
Калєнік, К. В.
;
Якименко - Терещенко, Наталія Василівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Вдосконалення системи управління якістю обслуговування і задоволеності клієнтів в індустрії гостинності
Сорокіна, С. В.
;
Котова, Маргарита Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Інноваційні рішення підвищення конкурентоспроможності закладів гостинності
Одарченко, М. С.
;
Шевченко, Владислав Андрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Удосконалення мотиваційного механізму управління готельно-ресторанним підприємством
Скирда, О. Є.
;
Кучер, Маргарита Миколаївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності
Одарченко, М. С.
;
Клементьєва, Альона Володимирівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області
Одарченко, Д. М.
;
Побережна, Наталія Миколаївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Інноваційні методи стимулювання попиту на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Калєнік, К. В.
;
Сокур, Маргарита Бесланівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Управління ризиками готельного підприємства в сучасних умовах господарювання
Скирда, О. Є.
;
Жадан, Ю. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022
Антикризове управління підприємством готельного господарства в сучасних умовах господарювання
Соколова, Є. Б.
;
Жадан, Тетяна Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Перегляд
Автор
1
Hrytsenko, Artur Olegovych
1
Ivashchenko, Bohdan Serhiyevich
1
Oliynykova, Ilona Vyacheslavna
1
Osadcha, Daryna Petrivna
1
Tresin, Andrii Oleksandrovych
1
Александрова, Вікторія Олександрівна
1
Бондарев, Микита Вадимович
1
Бошнікова, Надія Дмитрівна
1
Бублик, Єлизавета Юріївна
1
Воронцов, Руслан Владиславович
.
далі >
Тема
16
конкурентоспроможність
14
послуга
12
інновація
11
service
10
innovation
10
готель
7
hotel
7
hotel business
7
management
7
готельний бізнес
.
далі >
за датою випуску
35
2023
11
2022
Has File(s)
46
true