Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22338
Title: Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області
Other Titles: Implementation of innovations and the project of a hotel with a restaurant in the Rivne region
Authors: Побережна, Наталія Миколаївна
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, Д. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Побережна Н. М. Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Д. М. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 106 с.
Abstract: Актуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що від рівня конкурентоспроможності готельного підприємства залежить результат підприємницької діяльності. Мета кваліфікаційної роботи розробка інновацій та проекту готелю «Zlata. Завдання: розгляд теоретичних засад поняття інновація в послуга готельного підприємства; аналіз зарубіжногота вітчизняного готельного ринку; аналіз та оцінка конкурентоспроможності готелю «Zlata»; обґрунтування доцільності введення інноваційни послуг в обслуговуванні гостей готелю «Zlata»
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22338
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diplom_Poberezhnaya.pdf
  Restricted Access
1.59 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
an_Poberezhnaya.pdf
  Restricted Access
193.44 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.