Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22338
Title: | Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області |
Other Titles: | Implementation of innovations and the project of a hotel with a restaurant in the Rivne region |
Authors: | Побережна, Наталія Миколаївна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Одарченко, Д. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Keywords: | інновація;конкурентоспроможність;послуга;готельний бізнес;конкурентна перевага конкуренція |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Побережна Н. М. Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській області: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Д. М. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 106 с. |
Abstract: | Актуальність теми кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що від рівня конкурентоспроможності готельного підприємства залежить результат підприємницької діяльності. Мета кваліфікаційної роботи розробка інновацій та проекту готелю «Zlata. Завдання: розгляд теоретичних засад поняття інновація в послуга готельного підприємства; аналіз зарубіжногота вітчизняного готельного ринку; аналіз та оцінка конкурентоспроможності готелю «Zlata»; обґрунтування доцільності введення інноваційни послуг в обслуговуванні гостей готелю «Zlata» |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22338 |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diplom_Poberezhnaya.pdf Restricted Access | 1.59 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
an_Poberezhnaya.pdf Restricted Access | 193.44 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.