Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336
Title: Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності
Other Titles: Company style management in hospitality industry enterprises
Authors: Клементьєва, Альона Володимирівна
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, М. С.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: мідж,;бренд;ресторан;фірмовий стиль;логотип;товарний знак;марка
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Клементьєва А. В. Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. М. С. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с.
Abstract: У кваліфікаційній дипломній роботі розглядається одна з актуальних проблем аналізу якості надання послуг у ЗРГ пошуку кращих управлінських рішень, вдосконалення управління у сфері ресторанного бізнесу. Розглядається розробка фірмового стилю та створення позитивного іміджу ресторану за його допомоги. В першому розділі ми роздивились фірмовий стиль, його основні елементи, методи його формування, його функції, етапи його розробки та світовий досвід управління фірмовим стилем. У другому розділі було розглянута організаційно- економічна характеристика ресторану, маркетингове середовище функціонування ресторану та чинники маркетингового середовища. В третьому розділі особлива увага була розробки заходів щодо вдосконалення управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diplom_Klement_êva_A.pdf
  Restricted Access
1.1 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
an_Klement_êva A_V.pdf
  Restricted Access
207.37 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.