Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22336
Title: | Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності |
Other Titles: | Company style management in hospitality industry enterprises |
Authors: | Клементьєва, Альона Володимирівна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Одарченко, М. С. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Keywords: | мідж,;бренд;ресторан;фірмовий стиль;логотип;товарний знак;марка |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Клементьєва А. В. Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. М. С. Одарченко; Харків; ДБТУ. 2022. 86 с. |
Abstract: | У кваліфікаційній дипломній роботі розглядається одна з актуальних проблем аналізу якості надання послуг у ЗРГ пошуку кращих управлінських рішень, вдосконалення управління у сфері ресторанного бізнесу. Розглядається розробка фірмового стилю та створення позитивного іміджу ресторану за його допомоги. В першому розділі ми роздивились фірмовий стиль, його основні елементи, методи його формування, його функції, етапи його розробки та світовий досвід управління фірмовим стилем. У другому розділі було розглянута організаційно- економічна характеристика ресторану, маркетингове середовище функціонування ресторану та чинники маркетингового середовища. В третьому розділі особлива увага була розробки заходів щодо вдосконалення управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22336 |
Appears in Collections: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diplom_Klement_êva_A.pdf Restricted Access | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
an_Klement_êva A_V.pdf Restricted Access | 207.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.