Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22066
Title: Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю
Other Titles: Implementation of innovative technologies for increasing the usage of material and technical base of a hotel
Authors: Якименко - Терещенко, Наталія Василівна
metadata.dc.contributor.advisor: Калєнік, К. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Keywords: інновація;ефективність;послуга;готельно-ресторанне господарство;матеріально-технічна база;innovation;effectiveness;service;hotel and restaurant business;material and technical base
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Якименко – Терещенко Н. В. Впровадження інноваційних технологій для підвищення використання матеріально-технічної бази готелю: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно -ресторанна справа; наук. кер. К. В. Калєнік; Харків; ДБТУ. 2022. 71 с.
Abstract: Розглянуто теоретичні аспекти маркетингової діяльності в готельному бізнесі, визначено сутність поняття «ефективність» та показники ефективності діяльності готельного пдприємства, сутність та поняття матеріально – технічної бази підприємства готельного господарства, розглянуто сервіс як основу ефективної діяльності підпримств готельного господарства. Досліджено діяльність діючого підприємства, надано загальну характеристику, проаналізовано ефективність використання матеріально –технічної бази підприємства готельно-ресторанного господарства та надано рекомендацій щодо впровадження інноваційних технологій з метою підвищення використання матеріально – технічної бази готелю.
Theoretical aspects of marketing activities in hotel business were reviewed, the essence of "effectiveness" definition and the indicators of effectiveness of functioning of hotel enterprise, essence and definition of material and technical base of hotel business enterprise were defined, service was reviewed as the basis of effective functioning of hotel business enterprises. Activities of a functioning enterprise was researched, general characteristic was given, effectiveness of using the material and technical base of hotel and restaurant business enterprise was analysed and recommendations on implementation of innovative technologies in order to increase the usage of material and technical base of a hotel were given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22066
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dyplom_Yakymenko_Tereshchenko.pdf
  Restricted Access
2.62 MBAdobe PDFView/Open Request a copy
anotatsiya_Yakymenko_Tereshchenko.pdf
  Restricted Access
148.96 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.