Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 781-790 of 899 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Болгарія – одна з провідних країн світу в галузі кулінарного мистецтваТерещенко, Л. В.; Микитовська, О. П.; Усенко, А. В.
2013Розробка алкогольних структурованих десертних напоївБотштейн, Б. Б.; Митрофанов, А. І.; Загорулько, Р. В.
2013Аналітичне дослідження обрядової їжіБотштейн, Б. Б.; Міщенко, Ю. В.; Рудь, А. В.
2013Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочкиКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Бурлюбаєва, Т. М.; Мухін, Д. С.
2013Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селенуКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Бурлюбаєва, Т. М.,; Мухін, Д. С.
2013Дослідження можливості використання пасти з гарбуза й моркви та фруктози у виробництві йогуртівЧуйко, А. М.; Борисенко, І. В.
2013Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаївОщипок, І. М.; Барабаш, С. М.; Войтович, Н. Я.
2013Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектинуЛюбенко, Г. Д.; Будаєва, А. І.; Перцевой, Ф. В.
2013Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тістаЮрченко, С. Л.; Коренева, І. М.
2013Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.Андрєєва, С. С.; Агарков, В.В.