Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 781-790 of 899 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
76
77
78
79
80
81
82
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Болгарія – одна з провідних країн світу в галузі кулінарного мистецтва
Терещенко, Л. В.
;
Микитовська, О. П.
;
Усенко, А. В.
2013
Розробка алкогольних структурованих десертних напоїв
Ботштейн, Б. Б.
;
Митрофанов, А. І.
;
Загорулько, Р. В.
2013
Аналітичне дослідження обрядової їжі
Ботштейн, Б. Б.
;
Міщенко, Ю. В.
;
Рудь, А. В.
2013
Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Бурлюбаєва, Т. М.
;
Мухін, Д. С.
2013
Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Бурлюбаєва, Т. М.,
;
Мухін, Д. С.
2013
Дослідження можливості використання пасти з гарбуза й моркви та фруктози у виробництві йогуртів
Чуйко, А. М.
;
Борисенко, І. В.
2013
Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв
Ощипок, І. М.
;
Барабаш, С. М.
;
Войтович, Н. Я.
2013
Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину
Любенко, Г. Д.
;
Будаєва, А. І.
;
Перцевой, Ф. В.
2013
Використання покращувачів борошна в технології виробів із прісного тіста
Юрченко, С. Л.
;
Коренева, І. М.
2013
Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.
Андрєєва, С. С.
;
Агарков, В.В.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
897
2013
Has File(s)
897
true