Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28631
Title: Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену
Authors: Бурлюбаєва, Т. М.,
Мухін, Д. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Бурлюбаєва Т. М., Мухін Д. С. Проектування раціону харчування зі збалансованим кальцієм і високим вмістом селену. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 8.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28631
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_7-7.pdf133.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.