Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28629
Title: Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину
Authors: Будаєва, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Любенко, Г. Д.
metadata.dc.contributor.affiliation: Перцевой, Ф. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Будаєва А. І., Любенко Г. Д. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28629
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_5-5.pdf140.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.