Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28629
Title: | Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину |
Authors: | Будаєва, А. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Любенко, Г. Д. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Перцевой, Ф. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Будаєва А. І., Любенко Г. Д. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Перцевой Ф. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 6. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28629 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_5-5.pdf | 140.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.