Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 899.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Ель-Та`алу, З. А.
2013Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничногоЛебеденко, Т. Є.; Васильєв, С. В.; Халаім, Т. І.
2013Визначення водопоглинальної здатності рецептурних компонентів безбілкового хлібаКучерук, З. І.; Цуканова, О. С.; Гордієнко, І. М.
2013Розробка технології пісочного напівфабрикату підвищеної біологічної цінностіПостнова, О.М.; Василенко, С. М.
2013Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тістаГревцева, Н. В.; Набоков, Д. О.; Даценко, А. М.
2013Технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Браженко, Г. В.
2013Створення бісквітних виробів оздоровчої діїСамохвалова, О. В.; Алієва, О. П.; Саркісян, С. С.
2013Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хлібаОлійник, С. Г.,; Степанькова, Г. В.; Обаліса, М. Р.
2013Використання борошна з голозерного ячменя для виробництва цукрового печиваМакарова, О. В.; Овчарик, І. С.
2013Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукціїКучерук, З. І.; Марченко, Ю. О.; Андренко, А. О.