Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28475
Title: Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В.
Authors: Агарков, В.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Агарков В.В. Кулінарні книги – пам’ятки кухарського мистецтва Лебедєва О. В. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Андрєєва С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 3.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28475
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_3-.pdf135.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.