Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Title: Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв
Authors: Барабаш, С. М.
Войтович, Н. Я.
metadata.dc.contributor.advisor: Ощипок, І. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Барабаш С. М., Войтович Н. Я. Розширення асортименту напоїв ресторанів за рахунок елітних трав’яних чаїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ощипок І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28476
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_3-3.pdf153.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.