Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646
Title: Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження
Authors: Іграшова, Н. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Бреславець, Т. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Іграшова Н. С. Використання способу «sous vide» в технології кулінарної продукції на основі сировини тваринного походження. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Бреславець Т. В.Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 18.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28646
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_17-17.pdf132.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.