Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28960
Title: Аналітичне дослідження обрядової їжі
Authors: Міщенко, Ю. В.
Рудь, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Ботштейн, Б. Б.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Міщенко Ю. В., Рудь А. В. Аналітичне дослідження обрядової їжі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Ботштейн Б. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 36.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28960
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_35-35.pdf132.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.