Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 701-710 of 900 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вивчення інфрачервоних спектрів наноструктурованих добавок із хронуПавлюк, Р. Ю.; Хоменко, А. В.; Кляп, Т. П.
2013Смакові приправи з хлорофіловмісними овочами та прянощамиПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Дубинка, С. М.
2013Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типуАрсеньєва, Л. Ю.; Нєміріч, О. В.; Гончарук, О. В.; Лявинець, Г. М.
2013Перспективи застосування оздоровчих інгредієнтів у технології м’якого морозиваМостова, Л. М.; Кубельська, А. О.
2013Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначенняЗоловська, О. В.; Тележенко, Л. М.
2013Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловостіГалясний, І. В.; Лисиця, О. О.
2013Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тістаЖуков, Є. В.; Крячко, Ю. О.
2013Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Бондар, А. Ю.
2013Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугуванняДуденко, Н. В.; Цихановська, І. В.; Андрєєва, Є. І.; Язенкова, В. Є.
2013Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловостіКоваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Гусь, Ю. Г.