Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
2013
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 701-710 of 900 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
68
69
70
71
72
73
74
...
90
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Вивчення інфрачервоних спектрів наноструктурованих добавок із хрону
Павлюк, Р. Ю.
;
Хоменко, А. В.
;
Кляп, Т. П.
2013
Смакові приправи з хлорофіловмісними овочами та прянощами
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Дубинка, С. М.
2013
Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу
Арсеньєва, Л. Ю.
;
Нєміріч, О. В.
;
Гончарук, О. В.
;
Лявинець, Г. М.
2013
Перспективи застосування оздоровчих інгредієнтів у технології м’якого морозива
Мостова, Л. М.
;
Кубельська, А. О.
2013
Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення
Золовська, О. В.
;
Тележенко, Л. М.
2013
Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості
Галясний, І. В.
;
Лисиця, О. О.
2013
Передумови конструювання технології кулінарних виробів із бісквітного тіста
Жуков, Є. В.
;
Крячко, Ю. О.
2013
Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів
Коваленко, В. О.
;
Панікарова, Б. О.
;
Бондар, А. Ю.
2013
Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування
Дуденко, Н. В.
;
Цихановська, І. В.
;
Андрєєва, Є. І.
;
Язенкова, В. Є.
2013
Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Гусь, Ю. Г.
Discover
Author
8
Дибок, М. В.
7
Лосінець, Ю. І.
6
Логвиненко, К. В.
5
Носач, А. Г.
4
Бєлова, П. С.
4
Гончарова, І. Ю.
4
Клеймьонова, В. В.
4
Кіріченко, Д. В.
4
Лавроненко, К. Г.
4
Олійник, Н. О.
.
next >
Date issued
898
2013
Has File(s)
898
true