Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32071
Title: Перспективи застосування оздоровчих інгредієнтів у технології м’якого морозива
Authors: Кубельська, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Мостова, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Кубельська А. О. Перспективи застосування оздоровчих інгредієнтів у технології м’якого морозива. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Мостова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.118.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32071
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_118-118.pdf128.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.