Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Title: Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування
Authors: Андрєєва, Є. І.
Язенкова, В. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Дуденко, Н. В.
Цихановська, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Андрєєва Є. І. Язенкова В. Є. Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуденко Н. В. Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.110.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_110-110.pdf162.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.