Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063
Title: | Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування |
Authors: | Андрєєва, Є. І. Язенкова, В. Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Дуденко, Н. В. Цихановська, І. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Андрєєва Є. І. Язенкова В. Є. Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дуденко Н. В. Цихановська І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.110. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32063 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_110-110.pdf | 162.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.