Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32072
Title: Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості
Authors: Лисиця, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Галясний, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Лисиця О. О. Використання борошна з пророщених злаків у нових технологіях харчової промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Галясний І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.119.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32072
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_119-119.pdf128.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.