Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32069
Title: Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення
Authors: Золовська, О. В.
metadata.dc.contributor.affiliation: Тележенко, Л. М.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Золовська О. В. Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначення. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Тележенко Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.116.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32069
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_116-116.pdf128.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.