Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 126.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового бурякуМаксимова, Н. П.; Погарський, О. С.; Пеліванова, В. Д.
2020Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертівКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М.
2020Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Бондар, М. С.
2020Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикатуМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2020Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С.
2020Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.
2020Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПогарська, В. В.; Балабай, К. С.; Затула, А. В.
2020Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культурПогарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Уваров, Д. Д.