Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 126.
назад
1
2
3
4
5
6
...
13
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
;
Пеліванова, В. Д.
2020
Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів
Касабова, К. Р.
;
Загорулько, О. Є.
;
Шматченко, Н. В.
;
Загорулько, А. М.
2020
Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Бондар, М. С.
2020
Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату
Медведєва, А. О.
;
Антонюк, І. Ю.
2020
Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Бессараб, О. С.
2020
Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
2020
Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.,
;
Балабай, К. С.
;
Кумонок, І. С.
2020
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
2020
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
;
Затула, А. В.
2020
Розробка інноваційної технології білкових рослинних добавок із бобових культур
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Уваров, Д. Д.
Просмотр
Автор
14
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Погарський, О. С.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Загорулько, А. М.
4
Балабай, К. С.
4
Загорулько, О. Є.
4
Михайлов, В. М.
4
Щербакова, Т. В.
4
Євлаш, В. В.
.
дальше >
по дате выпуска
126
2020
Has File(s)
126
true