Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 126.
назад
1
2
3
4
...
13
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок
Балабай, К. С.
;
Погарська, В. В.
;
Кумонок, І. С.
2020
Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиці
Бєляєв, В. О.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Никифоров, Р. П.
2020
Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози
Гніцевич, В. А.
;
Гончар, Ю. М.
2020
Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів
Большакова, В. А.
;
Дроменко, В. М.
;
Онищенко, О. Б.
2020
Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини
Васильєва, О. О.
2020
Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2020
Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням.
Дудник, К. В.
;
Макар, Л. О.
2020
Перспективи використання порошків рослинного походження в технологіях пастильних кондитерських виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Набіх, Д. А.
2020
Вивчення ступеня відновлення порошку білка соняшнику
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С.
2020
Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання
Головко, Т. М.
;
Геліх, А. О.
;
Головко, М. П.
;
Применко, В. Г.
Просмотр
Автор
14
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Погарський, О. С.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Загорулько, А. М.
4
Балабай, К. С.
4
Загорулько, О. Є.
4
Михайлов, В. М.
4
Щербакова, Т. В.
4
Євлаш, В. В.
.
дальше >
по дате выпуска
126
2020
Has File(s)
126
true