Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 154
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчування | Сподар, К. В.; Карпенко, З. П. |
2019-05-15 | Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнання | Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І. |
2019-05 | Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузі | Одарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б. |
2019-05-15 | Оцінка конкурентоспроможності спеціального пива | Одарченко, А. М.; Татар, Л. В. |
2019-05-15 | Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів | Одарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2019-05-15 | HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України | Марцин, Т. О.; Вітряк, О. П.; Гугайло, К. С. |
2019-05-15 | Перспективи комплексного використання продуктів переробки айви японської | Лісніченко, О. О.; Василець, К. К. |
2019-05-15 | Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства | Карбівнича, Т. В.; Тихонченко, Р. С. |
2019-05-15 | Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння | Карбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.; Карпенко, З. П. |
2019-05-15 | Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання | Цихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф. |
2019-05-15 | Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколю | Торяник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф. |
2019-05-15 | Метод аналізу економічних даних | Погожих, М. І.; Софронова, М. С. |
2019-05-15 | Деякі математичні засади в перетворенні й представленні фізико-технічних та інженерних величин | Погожих, М. І.; Сєдунова, В. В. |
2019-05-15 | Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2019-05-15 | Математична обробка результатiв експерименту | Павлюк, І. М. |
2019-05-15 | Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01 | Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І. |
2019-05-15 | Про особливості енергії активації молекул у воді | Малафаєв, М. Т. |
2019-05-15 | Про електричні поля людини та Землі | Малафаєв, М. Т. |
2019-05-15 | Упровадження сучасних методів дослідження параметрів термодинамічних систем у викладання дисципліни «Теплотехнічні вимірювання та прилади» | Дьяков, О. Г.; Чеканов, М. А. |
2019-05-15 | Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів | Дьяков, О. Г.; Іштван, Є. О.; Даниленко, О. Ф. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 154