Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [154] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 154
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчуванняСподар, К. В.; Карпенко, З. П.
2019-05-15Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнанняОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2019-05Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузіОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.
2019-05-15Оцінка конкурентоспроможності спеціального пиваОдарченко, А. М.; Татар, Л. В.
2019-05-15Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктівОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2019-05-15HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства УкраїниМарцин, Т. О.; Вітряк, О. П.; Гугайло, К. С.
2019-05-15Перспективи комплексного використання продуктів переробки айви японськоїЛісніченко, О. О.; Василець, К. К.
2019-05-15Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарстваКарбівнича, Т. В.; Тихонченко, Р. С.
2019-05-15Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродінняКарбівнича, Т. В.; Лісніченко, О. О.; Карпенко, З. П.
2019-05-15Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберіганняЦихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.
2019-05-15Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколюТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.
2019-05-15Метод аналізу економічних данихПогожих, М. І.; Софронова, М. С.
2019-05-15Деякі математичні засади в перетворенні й представленні фізико-технічних та інженерних величинПогожих, М. І.; Сєдунова, В. В.
2019-05-15Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМОПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.
2019-05-15Математична обробка результатiв експериментуПавлюк, І. М.
2019-05-15Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І.
2019-05-15Про особливості енергії активації молекул у водіМалафаєв, М. Т.
2019-05-15Про електричні поля людини та ЗемліМалафаєв, М. Т.
2019-05-15Упровадження сучасних методів дослідження параметрів термодинамічних систем у викладання дисципліни «Теплотехнічні вимірювання та прилади»Дьяков, О. Г.; Чеканов, М. А.
2019-05-15Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктівДьяков, О. Г.; Іштван, Є. О.; Даниленко, О. Ф.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 154