Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26081
Title: Про особливості енергії активації молекул у воді
Authors: Малафаєв, М. Т.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Малафаєв М.Т. Про особливості енергії активації молекул у воді. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 271-272
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26081
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-271-272.pdf213.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.