Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26081
Title: | Про особливості енергії активації молекул у воді |
Authors: | Малафаєв, М. Т. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Малафаєв М.Т. Про особливості енергії активації молекул у воді. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 271-272 |
Series/Report no.: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26081 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-271-272.pdf | 213.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.