Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26151
Title: Перспективи комплексного використання продуктів переробки айви японської
Authors: Лісніченко, О. О.
Василець, К. К.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Лісніченко О. О., Василець К. К. Перспективи комплексного використання продуктів переробки айви японської. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 291-292
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26151
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-291-292.pdf144.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.