Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150
Title: Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства
Authors: Карбівнича, Т. В.
Тихонченко, Р. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Карбівнича Т. В., Тихонченко Р. С. Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 289-290
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-289-290.pdf143.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.