Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150
Title: | Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства |
Authors: | Карбівнича, Т. В. Тихонченко, Р. С. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Карбівнича Т. В., Тихонченко Р. С. Упровадження плану НАССР на підприємствах харчової промисловості та ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 289-290 |
Series/Report no.: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26150 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-289-290.pdf | 143.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.