Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26152
Title: HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України
Authors: Марцин, Т. О.
Вітряк, О. П.
Гугайло, К. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Марцин Т. О., Вітряк О. П., Гугайло К. С. HACCP як складова конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства України. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 293-294
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26152
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-293-294.pdf145.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.