Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Title: Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння
Authors: Карбівнича, Т. В.
Лісніченко, О. О.
Карпенко, З. П.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Карбівнича Т. В., Лісніченко О. О., Карпенко З. П. Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 287-288
Series/Report no.: Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-287-288.pdf143.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.