Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149
Title: | Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння |
Authors: | Карбівнича, Т. В. Лісніченко, О. О. Карпенко, З. П. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Карбівнича Т. В., Лісніченко О. О., Карпенко З. П. Удосконалення споживних властивостей продуктів молочнокислого бродіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 287-288 |
Series/Report no.: | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26149 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-287-288.pdf | 143.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.