Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства | Колісниченко, Т. О. |
2019 | Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуре | Кирик, И. М.; Кирик, А. В.; Гуринова, Т. А. |
2019 | Маслопресс для переработки семян дыни | Кайрбаева, А. Е.; Тлевлесова, Д. А.; Джингилбаев, С. С.; Медведков, Е. Б. |
2019 | Оснащення, необхідне для відкриття піцерії | Івашина, Л. Л. |
2019 | Визначення критеріїв підбору камер відеоспостереження для готелів | Золотухіна, І. В. |
2019 | Апаратурне забезпечення виробництва продукції з картоплі | Дуб, В. В.; Афуков, О. Ю. |
2019 | Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбура | Дмитревський, Д. В.; Гавриленко, С. В.; Омельченко, О. В.; Перекрест, В. В. |
2019 | Prospects of use of food products processing by infrared radiation | Dmytrevskyi, D.; Lazurenko, R.; Popova, T.; Fakiri, Mohamed |
2019 | Ways to improve processing fruit and berry raw materials | Dmytrevskyi, D.; Guzenko, V. |
2019 | Social-economy meaning of restaurant business | Deinychenko, L. |
2019 | Нове в технічному оснащенні виробництва м’ясних виробів | Гузенко, В. В.; Щокін, В. П.; Мельник, О. Є. |
2019 | Membrane processes for processing water resources for food industry needs | Deinychenko, G.; Guzenko, V. |
2019 | Сушені соки з ягідної, плодової та овочевої сировини з пребіотичними властивостями | Гріненко, І. Г.; Гріненко, І. Г.; Хомічак, Л. М. |
2019 | Development of energy saving equipment for cleaning based cultures | Horielkov, D.; Postnov, S.; Gorbenko, V. |
2019 | Analysis of the efficiency of the use of the catering service and catering equipment system in buildings of hotel-restaurant household | Horielkov, D.; Chervonyi, V.; Novruzov, A. |
2019 | Сучасні підходи до конструювання і моделювання робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв | Вітенько, Т. М.; Ворощук, В. Я. |
2019 | The main advantages of use combi ovens in catering | Borysova, A.; Dmytrevskyi, D.; Ostroushko, S.; El, Mardi Hassan |
2019 | Застосування методів молекулярної кухні для виробництва оздоровчих десертів | Біленька, І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Бороган, М. В. |
2019 | Видавнича діяльність наукової бібліотеки в контексті сприяння підготовці та розповсюдженню інформації про наукові здобутки університету | Бакуменко, Л. Г.; Ларіна, А. В. |
2019 | Особливості конструкцій сучасних фритюрниць | Афукова, Н. О.; Могутова, В. Ф. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126