Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарстваКолісниченко, Т. О.
2019Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуреКирик, И. М.; Кирик, А. В.; Гуринова, Т. А.
2019Маслопресс для переработки семян дыниКайрбаева, А. Е.; Тлевлесова, Д. А.; Джингилбаев, С. С.; Медведков, Е. Б.
2019Оснащення, необхідне для відкриття піцеріїІвашина, Л. Л.
2019Визначення критеріїв підбору камер відеоспостереження для готелівЗолотухіна, І. В.
2019Апаратурне забезпечення виробництва продукції з картопліДуб, В. В.; Афуков, О. Ю.
2019Інноваційний підхід до реалізації процесу очищення топінамбураДмитревський, Д. В.; Гавриленко, С. В.; Омельченко, О. В.; Перекрест, В. В.
2019Prospects of use of food products processing by infrared radiationDmytrevskyi, D.; Lazurenko, R.; Popova, T.; Fakiri, Mohamed
2019Ways to improve processing fruit and berry raw materialsDmytrevskyi, D.; Guzenko, V.
2019Social-economy meaning of restaurant businessDeinychenko, L.
2019Нове в технічному оснащенні виробництва м’ясних виробівГузенко, В. В.; Щокін, В. П.; Мельник, О. Є.
2019Membrane processes for processing water resources for food industry needsDeinychenko, G.; Guzenko, V.
2019Сушені соки з ягідної, плодової та овочевої сировини з пребіотичними властивостямиГріненко, І. Г.; Гріненко, І. Г.; Хомічак, Л. М.
2019Development of energy saving equipment for cleaning based culturesHorielkov, D.; Postnov, S.; Gorbenko, V.
2019Analysis of the efficiency of the use of the catering service and catering equipment system in buildings of hotel-restaurant householdHorielkov, D.; Chervonyi, V.; Novruzov, A.
2019Сучасні підходи до конструювання і моделювання робочих органів технологічного обладнання харчових виробництвВітенько, Т. М.; Ворощук, В. Я.
2019The main advantages of use combi ovens in cateringBorysova, A.; Dmytrevskyi, D.; Ostroushko, S.; El, Mardi Hassan
2019Застосування методів молекулярної кухні для виробництва оздоровчих десертівБіленька, І. Р.; Лазаренко, Н. А.; Голінська, Я. А.; Бороган, М. В.
2019Видавнича діяльність наукової бібліотеки в контексті сприяння підготовці та розповсюдженню інформації про наукові здобутки університетуБакуменко, Л. Г.; Ларіна, А. В.
2019Особливості конструкцій сучасних фритюрницьАфукова, Н. О.; Могутова, В. Ф.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 126