Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Title: The main advantages of use combi ovens in catering
Authors: Borysova, A.
Dmytrevskyi, D.
Ostroushko, S.
El, Mardi Hassan
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Borysova A., Dmytrevskyi D., Ostroushko S., El Mardi Hassan. The main advantages of use combi ovens in catering. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 106-107.
URI: 978-966-405-485-7
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58172
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_106-107.pdf242.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.