Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58221
Title: Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Колісниченко, Т. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Колісниченко Т. О. Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138-139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58221
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_138-139.pdf327.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.