Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58220
Title: | Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуре |
Authors: | Кирик, И. М. Кирик, А. В. Гуринова, Т. А. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кирик И. М., Кирик А. В., Гуринова Т. А. Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуре. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 136-137. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58220 |
ISSN: | 978-966-405-485-7 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_136-137.pdf | 346.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.