Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58220
Title: Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуре
Authors: Кирик, И. М.
Кирик, А. В.
Гуринова, Т. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кирик И. М., Кирик А. В., Гуринова Т. А. Выпечка ржано-пшеничных хлебобулочных изделий в пароконвекционной аппаратуре. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 136-137.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58220
ISSN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_136-137.pdf346.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.