Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58211
Title: Нове в технічному оснащенні виробництва м’ясних виробів
Authors: Гузенко, В. В.
Щокін, В. П.
Мельник, О. Є.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гузенко В. В., Щокін В. П., Мельник О. Є. Нове в технічному оснащенні виробництва м’ясних виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 118-119.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58211
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_118-119.pdf410.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.