Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58209
Title: Сушені соки з ягідної, плодової та овочевої сировини з пребіотичними властивостями
Authors: Гріненко, І. Г.
Гріненко, І. Г.
Хомічак, Л. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гріненко І. Г., Грушецький Р. І., Хомічак Л. М. Сушені соки з ягідної, плодової та овочевої сировини з пребіотичними властивостями. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 114-115.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58209
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_114-115.pdf345.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.