Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58358
Title: Дослідження сорбційних властивостей листової рослинної сировини
Authors: Чорний, В. М.
Попова, Н. В.
Мисюра, Т. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорний В. М., Попова Н. В., Мисюра Т. Г. Дослідження сорбційних властивостей листової рослинної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 257-258.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58358
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_257-258.pdf380.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.