Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58351
Title: | Study of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat batters |
Authors: | Sukmanov, V. Ma, Hanjun Yan-Ping, Li |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Sukmanov V., Ma H., Yan-Ping L. Study of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat batters. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 242-244. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58351 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_242-244.pdf | 412.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.