Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350
Title: The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough
Authors: Slashcheva, A.
Goriainova, Yu.
Popova, S.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Slashcheva A., Goriainova Yu., Popova S. The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 240-242.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58350
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_240-242.pdf410.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.