Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [153] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 153
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Инновационная технология производства крупы нового видаБогомолов, Олексій Васильович; Ирклиенко, В.И.
2017Перспективи застосування мембранних процесів у технології цукруМирончук, Валерій Григорович; Змієвський, Юрій Григорович
2017Сучасні підходи до ресурсоощадного використання рослинної сировиниМиколенко, Світлана Юріївна; Гезь, Я.В.
2017Аналіз технічного оснащення м'ясопереробних цехів в УкраїніМельник, Ольга Євгенівна; Онищенко, А.Г.; Бойченко, Н.О.
2017Технология консервирования каперсовАтаханов, Шухратжон Нуриддинович; Хошимов, Х.; Хошимова, Ж.; Сарибаева, Д.
2017Разработка технологии лечебного напитка из сливАтаханов, Шухратжон Нуриддинович; Хошимов, Х.; Хошимова, Ж.; Сарибаева, Д.; Атамирзаева, С.
2017Получение пектина из дынных корокМедведков, Евгений Борисович; Еренова, Б.Е.; Пронина, Ю.Г.
2017Ферментований збагачений напій для харчування вагітних жінок у першому триместріДец, Надія Олександрівна; Дрозд, Єлизавета Сергіївна
2017Порівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печиваДишлова, А.С.; Калина, Вікторія Сергіївна; Петровенко, Володимир Володимирович; Філіпенко, Дмитро Вікторович
2017Евристичні прийоми розробки та вдосконалення обладнання харчової галузіЛазарєва, Тетяна Анатоліївна
2017Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зернаКюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Леженкін, Олександр Миколайович; Верхоланцева, Валентина Олександрівна
2017Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі AISI 321 на адгезію і процес формування біоплівки E. coliКравченюк, Христина Юріївна; Лазарюк, Валерій Володимирович; Кухтин, Микола Дмитрович
2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, М.М.
2017Особливості зберігання грибів родини гливаБандура, Ірина Іванівна; Кулик, Аліна Степанівна; Каліцинський, С.С.; Сербова, І.О.
2017Агротехнологічна освіта Таврії: від реального училища до Європейського університету - ТДАТУКюрчев, Володимир Миколайович; Скляр, Олександр Григорович; Грицаєнко, Ігор Миколайович
2017Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Левківська, Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
2017Перспективи розвитку м'ясорізальних машин на основі узгодження гідродинаміки сировини та процесів її подрібненняБатраченко, Олександр Вікторович
2017Комбіновані молочно-рисові йогуртові напої зі збалансованим хімічним складомКопійко, Аліна Василівна; Ткаченко, Наталія Андріївна
2017Очищення стічних вод молочної промисловості з використанням озонуванняЗахаров, Володимир Володимирович; Змієвський, Юрій Григорович; Мирончук, Валерій Григорович; Білецька, І.М.
2017Экономия энергоресурсов и поддержание комфортных условий в помещении за счет использования в системе вентиляции адсорбционного регенератора тепла и влагиКоломиец, Елена Викторовна; Сухой, К.М.; Беляновская, Е.А.; Прокопенко, Е.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 153