Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30590
Title: Аналіз технічного оснащення м'ясопереробних цехів в Україні
Authors: Мельник, Ольга Євгенівна
Онищенко, А.Г.
Бойченко, Н.О.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мельник О. Є., Онищенко А. Г., Бойченко Н. О. Аналіз технічного оснащення м'ясопереробних цехів в Україні. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 161-162.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30590
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_161-162.pdf93.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.