Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30585
Title: Порівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печива
Authors: Дишлова, А.С.
Калина, Вікторія Сергіївна
Петровенко, Володимир Володимирович
Філіпенко, Дмитро Вікторович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дишлова А. С., Калина В. С., Петровенко В. В., Філіпенко Д. В. Порівняльна характеристика сучасних технологічних ліній виробництва цукрового печива. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 46-48.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30585
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_46-48.pdf108.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.