Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30583
Title: Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зерна
Authors: Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Леженкін, Олександр Миколайович
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кюрчев С. В., Кюрчева Л. М., Леженкін О. М., Верхоланцева В. О. Застосування процесу охолодження пшениці в технології зберігання зерна. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 65-66.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30583
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_65-66.pdf141.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.