Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [153] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 153
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Полисахариды стеблей топинамбура helianthus тuberousЗокирова, М.С.; Атхамова, С.К.; Додаев, К.О.
2017Напрям удосконалення технології виробництва житнього солодуКовальова, Олена Сергіївна; Шулякевич, Ж.Г.
2017Перспективы развития отраслей переработки сельскохозяйственной продукции в АзербайджанеИмамвердиев, Эхтибар Аскер оглы
2017Современное состояние и перспективы переработки сельхозпродукции в Азербайджанской РеспубликеИмамвердиев, Эхтибар Аскер оглы; Гусейнов, Мушфиг Исмаил оглы
2017Математичне моделювання процесів концентрації соків у вихровому конвекційному апаратіКирильчук, С.Л.; Перекрест, Володимир Вікторович; Перекрест, Н.Г.
2017Разработка технологии кефира с добавкой порошка из каштанаКасумова, А.А.
2017Інноваційні види обладнання для закладів ресторанного господарстваІвашина, Лілія Леонідівна
2017Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкоюБолгова, Н.В.
2017Критерії збереження споживної цінності акули катран під час товарорухуБоліла, Надія Олександрівна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Романенко, О.В.
2017Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплицьБурдіна, Ірина Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Злоєдова, А.В.
2017Аналіз поліфенольного складу напівфабрикату на основі плодів сливиВасильєва, Олена Олександрівна
2017Робототехнологічні комплекси в процесах виробництва хліба для регіонів із техногенним тискомВозняк, Андрій Васильович; Коренець, Юрій Миколайович; Хорольський, Валентин Петрович
2017Амінокислотний склад сирників на основі МБКГницевич, Виктория Альбертовна; Дейниченко, Григорій Вікторович
2017Обґрунтування доцільності використання ферментних препаратів спрямованої дії в безвідходних технологіях переробки гарбузаГніцевич, Вікторія Альбертівна; Чикун, Н.Ю.; Гончар, Юлія Миколаївна
2017Розробка напою оздоровчого призначення на основі сироватки, екстракту квітів Tagetes patula та ягідного наповнювачаГончарук, Яків Андрійович; Ткаченко, Наталія Андріївна
2017Комплексне оцінювання структурно-механічних властивостей готових виробів із пісочного тіста з добавками чорноплідної горобиниГоряйнова, Юлія Артурівна; Слащева, Аліна В'ячеславівна
2017Оптимизация конструктивных параметров оборудования пищевой промышленности на основе теории чиселГруданов, Владимир Яковлевич; Торган, Анна Борисовна
2017Технологічно-конструктивні аспекти застосування віброконвеєрних систем у процесах тепломасообмінної обробки сипких масПаламарчук, І.П.
2017Визначення методики розрахунку промислового зразка імпульсного гомогенізатораПаляничка, Надія Олександрівна; Леженкін, Олександр Миколайович; Вершков, Олександр Олександрович; Петриченко, Сергій Володимирович
2017Енергоощадні методи сушіння плодоовочевої сировиниПанасюк, Світлана Григоріва; Голячук, Сергій Євгенович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 153