Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30592
Title: Перспективи застосування мембранних процесів у технології цукру
Authors: Мирончук, Валерій Григорович
Змієвський, Юрій Григорович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мирончук В. Г., Змієвський Ю. Г. Перспективи застосування мембранних процесів у технології цукру. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30592
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_69-70.pdf93.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.