Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30587
Title: Получение пектина из дынных корок
Authors: Медведков, Евгений Борисович
Еренова, Б.Е.
Пронина, Ю.Г.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Медведков Е. Б., Еренова Б. Е., Пронина Ю. Г. Получение пектина из дынных корок. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 263-264.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30587
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_263-264.pdf91.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.