Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
05. Наукові видання ДБТУ
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка
2016
Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 41.
назад
1
2
3
4
...
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами
Назаренко, Ю. В.
;
Уханова, І. М.
;
Кітченко, Л. М.
;
Окуневська, С. О.
2016
Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Шипко, Г. М.
;
Постнова, О. М.
;
Мельник, О. Є.
;
Перекрест, В. В.
2016
Продукти оздоровчого призначення
Болгова, Н. В.
2016
Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій
Штепа, В. Н.
;
Вертай, С. П.
;
Кот, Р. Є.
;
Морголь, О. В.
;
Заєць, Н. А.
2016
Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типу
Люлька, Д. М.
;
Апілат, Л. М.
2016
Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згустку
Люлька, Д. М.
;
Слюсенко, А. М.
2016
Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздик
Богомолов, О. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Заплітняк, Є. В.
2016
До питання сепарації насіння ріпаку
Богомолов, О. О.
2016
Инновационная технология производства крупы нового вида
Богомолов, А. В.
;
Ирклиенко, В. И.
2016
Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
Тищенко, В. І.
;
Божко, Н. В.
;
Пасічний, В. М.
Перегляд
Автор
3
Колісниченко, Т. О.
3
Пасічний, В. М.
3
Шаніна, О. М.
2
Богомолов, А. В.
2
Богомолов, О. В.
2
Божко, Н. В.
2
Змієвський, Ю. Г.
2
Люлька, Д. М.
2
Мирончук, В. Г.
2
Перцевой, Ф. В.
.
далі >
Тема
1
дисперсность
1
дисперсність
1
жирні кислоти
1
збалансованість
1
змінна пористість
1
изменение пористости
1
качество
1
кокосове борошно
1
линейно-вязкое сопротивление
1
лінійно-в’язкий опір
.
< попередня
далі >
за датою випуску
41
2016
Has File(s)
41
true