Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 41.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнамиНазаренко, Ю. В.; Уханова, І. М.; Кітченко, Л. М.; Окуневська, С. О.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.
2016Продукти оздоровчого призначенняБолгова, Н. В.
2016Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуаційШтепа, В. Н.; Вертай, С. П.; Кот, Р. Є.; Морголь, О. В.; Заєць, Н. А.
2016Удосконалення дифузійного апарату нахиленого типуЛюлька, Д. М.; Апілат, Л. М.
2016Удосконалення конструкції барабану сепаратора для розділення сирного згусткуЛюлька, Д. М.; Слюсенко, А. М.
2016Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздикБогомолов, О. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Заплітняк, Є. В.
2016До питання сепарації насіння ріпакуБогомолов, О. О.
2016Инновационная технология производства крупы нового видаБогомолов, А. В.; Ирклиенко, В. И.
2016Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчуванняТищенко, В. І.; Божко, Н. В.; Пасічний, В. М.